top of page

Immortelle Tirane

Kultivimi i lules helikrisumi italicum dhe bimëve të tjera medicinale!

Immortelle is a self-seeding Mediterranean plant with a golden yellow head which grows on sunbathed rocky terrains, slopes and rock ruptures.


heli.jpg
Home: Welcome

KUSH JEMI NE? – WHO ARE WE?

Starti YNE

Ne jemi nje skuadër krijuesish pasionantë që kanë dëshirën e mirë për t’u kujdesur për njeriun, vullnetin e madh për ta mbrojtur natyrën dhe qëllimin fisnik për të njohur dhe promovuar vlerat e rralla që gjenden në tokën shqiptare.  Bimët që rriten në këtu, llastohen nga një klimë e jashtëzakonshme që bën mrekulli me produktet dhe sherbimet që ne ofrojmë per fermeret dhe kompanite eksportuese.

We are a team of passionate creators with a good will to nurture the human being while protecting the environment and with a noble mission to promote the extraordinary treasures of the Albanian land. Our herbs are growing in favorable Mediterranean climate conditions, contributing to a healthy and well developed product/services offered to our farmers and exporters . 

Fidane Helicrysum.jpg
fIDANE.jpg
pLANTING.jpg
111_edited.jpg
heli.jpg
Home: About

Opening Hours

Mund te na vizitoni ne oraret e permendur me poshte:

Mon - Fri: 9am - 6pm
Sat: 10am - 5pm
Sunday: Closed

Home: Opening Hours

Contact Us

Tirane, Petrele, Stermas

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Bottles of Essential Oil
Home: Contact
bottom of page